BURSA / YILDIRIM - Şerif Artış İlkokulu

Şerif Artış İlkokulu

Meydancık Mahallesi 2.İncirli Sokak No.18 Yıldırım / BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizi zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkarmak.
Misyon
Kendini çağdaş eğitim normlarına göre yenileyebilen, geliştiren öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, öğrencilerini sosyal ve kültürel yönüyle geliştiren, kalite ve ahlakı ön planda tutan bir eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (ÖĞLEDEN SONRA)
Tramvay,BURULAŞ Otobüsleri,Taksi,Dolmuş,Metro
Yerleşim Yeri
BURSA / Şerif Artış İlkokulu Meydancık Mahallesi 2.İncirli Sokak No.18 Yıldırım / BURSA
Diğer Hususlar
Okulumuzun binası yıkılarak yeniden yapılacaktır. Bu sürede geçici olarak TİCARET BORSASI İMAM HATİP ORTAOKULU´nda eğitim öğretime devam edeceğiz. Okulumuz tamamlanınca tekrar kendi binamıza taşınacağız. Yeni binamızda eğitim tam gün yapılacaktir.