BURSA / YILDIRIM - Şerif Artış İlkokulu

AYIN OKUMA ŞAMPİYONLARI

Harita Bitirme Etkinliği ve Ayın Şampiyonları Madalya Töreni

Kitap okumayı sevdirme ve geliştirme amaçlı 3-C sınıfımızda Sınıf Öğretmeni Mesture AKKAYA tarafından uygulanan “Harita Bitirme”, “Ayın Şampiyonları Madalya Töreni” etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz her okudukları kitap için bir ilimizi boyuyor. Sene sonuna doğru haritayı en önce bitiren ilk üç öğrencilerimizi sürpriz hediyeler bekliyor. Her ay farklı renkler kullanılıyor bu sebeple yıl sonunda haritamız öğrencimizin hangi ay ne kadar kitap okuduğuyla ilgili aynı zamanda velilerimize ve öğrencilerimize süreç değerlendirme imkanı sunuyor. Bununla birlikte öğretmenimiz her ay sıfırlanan aylık liste tutuyor. Ay sonunda en çok kitap okuyan 4 öğrencimiz şampiyon madalyaları kazanıyor. Amacımız hem uzun dönemli hem kısa dönemli hedeflerle çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğunu anlama, işleme, eleştirme becerisi geliştirebilmek, bunları yaparken eğlenceli bir ortam hazırlamak.

26-02-202426-02-202426-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 12:28 - Görüntülenme: 56